WitchSpring3 v1.31 [Mega Mod] – Android Games

Free Unduh Download WitchSpring3 v1.31 [Mega Mod] – Android Games

Legenda Penjaga v1.0.0.56 [Mega Mod]
Keperluan: 5.0 dan ke atas
Gambaran: Legend Guardians adalah kombinasi permainan aksi 2D RPG dan permainan pertempuran. Permainan ini adalah permainan peranan dengan wira epik: ksatria perkasa, pemanah tuan, kapal tangki, pembunuh kegelapan, pemburu raksasa, lelaki pedang dan samurai cahaya, pejuang ninja, iblis.

Wira ini adalah penjaga menyertai pertempuran epik untuk menyelamatkan kerajaan. Dalam Legend Guardians anda akan mengembara ke tanah-tanah misteri, melawan monster gelap dan penyeru, akan bermain permainan tindakan strategi dengan ciri-ciri tempur pasukan.

Misi anda adalah untuk menyelamatkan kerajaan-kerajaan yang ditempati oleh pasukan gelap. Dengan setiap pertempuran, anda perlu menggunakan wira yang tepat dengan strategi anda, menaik taraf senjata dan barang anda, mengumpul kulit yang mengagumkan untuk menjadi pahlawan terkuat. Jangan lupa untuk meningkatkan kemahiran wira untuk melawan raksasa atau zombi dengan lebih mudah.

▶ BATTIK EPIK DAN PERMAINAN TINDAKAN RPG BARU
Ambil peranan wira utama dan penjaga tangan pilih untuk mencipta strategi yang sempurna dan bersedia untuk berperang. Membuat keputusan pintar untuk memilih pahlawan yang akan menguasai seluruh pasukan dan mengawal wira utama anda untuk mendapatkan kelebihan dalam pertempuran. Dalam setiap pertempuran anda perlu untuk memusnahkan raksasa dengan menggodamnya, slash mereka atau menembak mereka seperti permainan menembak.

▶ TINDAKAN DAN STRATEGI ADALAH KUNCI UNTUK MENANG
Menggunakan kemahiran wira yang betul dan mempunyai strategi pintar adalah kunci untuk mencapai kejayaan di medan perang. Terdapat banyak kelas watak yang kuat untuk dipilih: Knight, Warrior, Archer, Assassin atau Wizard, Samurai dan Ninja, dan lain-lain memerlukan kemahiran yang sangat profesional, melakukan sihir gila yang kuat dan membakar dunia kegelapan.

▶ HERO DAN GUARDIAN
Terdapat wira yang berbeza dalam permainan, anda memerlukan pilihan kumpulan pahlawan untuk melawan setiap pertempuran. Anda akan mengawal wira utama anda, penjaga yang lain akan menyokong anda untuk melawan raksasa. Yang manakah akan membawa seluruh pasukan anda ke kemenangan? Awak tentukan! Penjaga dan Wira akan dikemas kini dengan kerap, jadi pastikan untuk menyesuaikan pelan permainan anda dengan bijak.

▶ TONS ITEM DAN KEPUASAN
Sebagai permainan rpg lain, anda memerlukan barangan dan senjata yang kuat untuk membersihkan pertempuran, dengan banyak peralatan hebat dan senjata yang kuat akan membantu pahlawan anda menjadi pahlawan terkuat. Jangan lupa untuk menaik taraf mereka, mereka akan membawa kekuatan baru kepada wira. Pahlawan juga boleh menggunakan senjata khas seperti pedang, tunduk, tukul, pisau, kakitangan … untuk menghancurkan raksasa yang lebih cepat dalam setiap pertempuran.

▶ KERTAS YANG MENGINGAT DAN KANDUNGAN RICH
Cerita yang koheren akan memupuk emosi yang kuat dalam pemain dengan sistem pelbagai watak, peralatan dan raksasa, dan beratus-ratus tahap untuk dinikmati. Sistem pencarian dan cabaran menghirup udara segar dalam setiap saat pengalaman permainan anda. Jiwa-jiwa raksasa yang dibunuh oleh tangan anda sendiri boleh diubah menjadi kad yang akan digunakan dalam mod yang sepenuhnya tersendiri.

▶ NO INTERNET? TIDAK MASALAH!
Legend Guardians adalah permainan luar talian 2D, bermakna ia boleh dimainkan di mana-mana dan pada bila-bila masa tanpa sambungan Internet. Walau bagaimanapun, adalah disyorkan bahawa permainan harus dimainkan dengan sambungan Internet supaya anda dapat mengalami semua ciri-ciri yang menakjubkan.

▶ CIRI-CIRI
– Sistem watak yang unik: ksatria perkasa, lelaki pedang, pemanah cahaya matahari, semangat Hutan, pembunuh, penyihir bayang-bayang
+ tahap dengan 3 tahap yang berbeza
– Mod permainan dalam talian dengan arena PvP, mod strategi Kad
– 30+ kemahiran unik dengan kemahiran aktif dan kemahiran pasif
– Sistem bakat dengan pokok kemahiran
– 100+ pencarian utama dan misi harian.
– Grafik yang menakjubkan dan kesan bunyi hebat
– Leaderboard Global

Legend Guardians adalah pilihan terbaik dalam senarai permainan rpg tindakan, menjadi pengalaman sekali dalam seumur hidup tentang RPG yang baru dan unik. Setiap pertempuran mempunyai pahlawan sendiri. Tetapi tidak semua pahlawan adalah legenda.
Adakah anda bersedia untuk menjadi legenda dalam memerangi penyihir jahat untuk membawa keamanan untuk kerajaan anda? Muat turun Legend Guardians dan kongsi masa terbaik anda dengan rakan anda sekarang!

Ikut kami:
Fanpage: https://www.facebook.com/LegendGuardians
– Kumpulan: https://www.facebook.com/groups/LegendGuardians

APA YANG BARU

Betulkan pemilihan wira
Betulkan peta hutan musuh
Mengoptimumkan prestasi untuk peranti rendah
Betulkan Pulau Percuma tidak boleh menyertai
Perbaiki kemalangan dalam mod pintu huru-hara

Hacks:
Syiling tanpa had
Permata yang tidak terhad
Stones Unlimited
Tiket yang tidak terhad
Tokens yang tidak terhad

Aplikasi ini tidak mempunyai iklan

Maklumat Tambahan:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.unimob.legend.guardians

Muat Turun Arahan:

https://suprafiles.net/kt5ir6q06wzl

Cermin:

https://dailyuploads.net/wxb16p5emfkb

https://upload4earn.org/m3tqhrax34de

.
Offline mod WitchSpring3 v1.31 [Mega Mod] – Android Games Latest Version
Mod free WitchSpring3 v1.31 [Mega Mod] – Android Games Full Pro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *