NetGuard – no-root firewall 2.220 [Pro] – Android Applications

Free Unduh Download NetGuard – no-root firewall 2.220 [Pro] – Android Applications

360 Security -Free Antivirus, Booster, Space Clean v5.1.8.3904
Syarat-syarat: 4.1+
Gambaran: Melindungi peranti mudah alih anda dengan 360 Mobile Security, telefon Android anda terhadap virus terbaru, malwares, kelemahan sistem dan kebocoran privasi.

Perlindungan Keselamatan Percuma dan Penggalakkan Kelajuan untuk Telefon Android
Dipercayai oleh 200 juta pengguna, 360 Security adalah satu-satunya booster kelajuan dan aplikasi antivirus yang mengoptimumkan aplikasi latar belakang anda, ruang memori, fail sampah (cache) dan kuasa bateri, sambil memastikan peranti anda selamat dari virus dan trojan.
Muat turun aplikasi pengoptimuman dan keselamatan PERCUMA ini yang dirancang secara intuitif untuk melindungi gaya hidup mudah alih anda dalam hanya SATU ketuk.
Mengapa 360 Security adalah aplikasi HARUS MEMPUNYAI?

★ Ia Booster Yang paling kuat-Adakah telefon anda berjalan lambat? Biarkan enjin meningkatkan 360 Power Security mengurusnya!
★ Ia adalah ruang yang paling berkesan untuk Cleaner-Lacking untuk foto baru atau aplikasi baharu? Hanya cache aplikasi bersih dan fail sampah dengan satu klik!
★ Ini Penjimat Bateri Pintar- Bateri menyalurkan dengan cepat? Sesuaikan tetapan penyaliran anda dan matikan aplikasi yang tidak perlu yang mengalirkan bateri anda!
★ Ini App Keselamatan Terbaik -Direriasikan mengenai virus atau phishing? Jangan! Penyelesaian antivirus terbaik 360 Security memastikan peranti anda bebas dari malware, kelemahan, adware dan Trojans!
————————— —————
Sorotan 360 Keselamatan – Antivirus:
►Security & Antivirus
Imbas aplikasi yang dipasang, kandungan kad memori dan aplikasi baru secara automatik. [3609002] ►Junk File Cleaner
Padam fail sistem Android yang tidak berguna, fail besar dan cache aplikasi untuk meningkatkan kelajuan segera ke prestasi Android anda, sambil membebaskan ruang simpanan dengan satu paip.
►Memory Boost
Memori percuma (RAM) dan meningkatkan telefon bimbit anda. Ciri Satu Ketuk Bersih kami mengimbas kembali memori yang membolehkan anda membuka aplikasi tanpa berlengah!
►Power Saver
Secara bijak menjimatkan kuasa peranti anda dengan mengetahui kapan secara automatik mencetuskan 360 Ciri Bersih Keselamatan, yang menjimatkan semua kuasa bateri yang anda perlukan, apabila anda memerlukannya yang paling banyak.
►Anti-kecurian
Penyelesaian anti-kecurian semua-dalam-satu, sekiranya anda kehilangan telefon bimbit anda. Satu ciri yang termasuk, Padam, Cari, Penggera dan Kunci boleh membantu anda mendapatkan semula peranti yang hilang dan melindungi data peribadi. Anda boleh mencetuskan ciri jauh melalui antara muka web kami di _http: //findphone.360safe.com
►Privacy
Privasi & Kunci App – Mencegah data pada peranti seperti aplikasi, SMS, album foto, dan dokumen penting dan peribadi yang lain dari jatuh ke tangan yang salah.
► Perlindungan masa pantas
Imbas aplikasi yang dipasang dan setempat Fail APK dalam masa nyata dan juga memantau setiap proses pemasangan.

Lindungi peranti mudah alih anda dengan 360 Security, bahagian atas talian aplikasi keselamatan percuma yang direka untuk melindungi telefon Android anda daripada virus terbaru, malware, kelemahan sistem dan risiko privasi. Aplikasi ini juga membersihkan cache aplikasi dan fail sampah dari sistem anda, Meningkatkan ruang storan yang tersedia pada kad SD dan meningkatkan telefon Android anda secara percuma.
—————— ————————
360 Security – Antivirus tersedia dalam bahasa berikut: Bahasa Inggeris, Português (Brasil), Português (Portugal), Español (España), Español (Latinoamérica), Pусский, हिन्दी, ไทย, Bahasa Indonesia, Türkçe, Tiếng Việt, French, German, 中文 (简体) dan 中文 (繁体).
_http: //spam.com/3a2mCd
Kami ingin mendengar daripada anda:
Suka kami di Facebook:
_https: //www.facebook.com/360safecenter
Membantu melawan iklan yang menipu
360 Security – Antivirus komited untuk memerangi muat turun mengelirukan. Anda boleh menemui dasar rasmi penuh kami mengenai perkara ini di sini: _http: //www.360safe.com/security-promotion-policy.html
Jika anda menjumpai salah satu daripada iklan ini, anda boleh membantu kami membuangnya. Sila e-mel kepada kami di [email protected] . Sila berikan kami seberapa banyak maklumat yang mungkin, ini akan membantu kami membuang iklan ini.

APA YANG BARU

1.Support tiada iklan dalam aplikasi.
2.Super skrin kunci, untuk memberikan tip pengoptimuman telefon dan pelbagai alat berguna (super mudah digunakan).
3. Pengoptimuman pembersihan ruang, untuk menyelesaikan masalah kekurangan ruang dan membersihkan dengan lebih teliti.
4. Pengoptimuman bungkus dan produk yang berjaya.
5. Lebih banyak ciri dan pengoptimuman baru, dialu-alukan untuk pengalaman.

Aplikasi ini mempunyai iklan

Maklumat Tambahan:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.qihoo.security&hl=en

Muat Turun Arahan:

https://douploads.com/e4348i7166d6
https://upload4earn.org/hl47cjr52wrl
https://uploadev.com/3a08xperzfxo

.
Offline mod NetGuard – no-root firewall 2.220 [Pro] – Android Applications Latest Version
Mod free NetGuard – no-root firewall 2.220 [Pro] – Android Applications Full Pro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *