Fortnite v5.2.0-4268994 [Mod-All Devices] – Android Games

Free Unduh Download Fortnite v5.2.0-4268994 [Mod-All Devices] – Android Games

Shadow of Death: Dark Knight v1.34.0.0 [Mega Mod]
Keperluan: Android 4.1+
Tinjauan: Kisah ini bermula di City of Light – tanah Aurora, di mana diberkati oleh Tuhan. Ini adalah tanah tempat Raja Luther membina dan memerintah kerajaannya dengan tangan yang kuat dan hati yang baik. Tidak lama kemudian, persatuan diraja dipanggil mata Oracle diasaskan untuk memelihara dan mengembangkan pengetahuan kuno, termasuk Magic, Alchemy, Astrology, Perubatan, dll.

Terima kasih kepada pengetahuan ini, Raja Luther menciptakan kerajaan yang berkuasa, serta salah satu zaman yang paling indah dalam sejarah Aurora.

Walau bagaimanapun, tragedi ini bermula dari pemerintahan Raja Luther ke-15. Ia seolah-olah menjadi alasan yang baik bahawa dia mahu membawa kakaknya yang tersayang kembali dari kematian. Dia mempelajari segala-galanya yang dia fikir yang boleh berguna: Magic, Medicine, bahkan Alchemy untuk mencipta penyakit yang dahsyat yang sembuh hanya dengannya. Dia memanfaatkannya untuk mengumpulkan mayat-mayat untuk tujuan jahatnya.

Semuanya seolah-olah menjadi lebih teruk selepas letupan makmalnya. Bukan sahaja banyak makhluk pelik tetapi juga penyakit tanpa penyembuhan mula kelihatan lebih banyak sedangkan Raja Luther ke-15 hilang meninggalkan kerajaannya dalam sejarah paling gelap dalam sejarah Aurora.

Pada masa itu, ada seorang lelaki bernama Max yang dulu menjadi Ksatria kerajaan Raja Luther ke-14, (kembali dari perang dengan pasukan luar. Dia adalah salah seorang penguji Raja Luther 15. 20 tahun setelah letupan, Max bangun di tempat yang aneh dengan kenangan yang terfragmentasi, kekuatan yang menakjubkan dan ketangguhan.

Dia mahu mencari jawapan untuk apa yang berlaku kepada dirinya sendiri dan Aurora. Itulah ketika perjalanan Max bermula dan legenda '' Shadow of Death '' muncul …

"Shadow of Death" adalah gabungan terbesar permainan Role-playing (RPG) dan permainan Pertempuran Klasik, yang membolehkan anda melengkapkan Shadow anda dengan senjata maut yang banyak dan set perisai yang jarang berlaku untuk membuat wira yang tak terkalahkan.

Dalam setiap pertempuran epik, anda akan menjadi pahlawan dalam perjalanan menakluki dunia gelap dan anda perlu mengumpul pedang, senjata, dan perisai yang hebat, dan lain-lain untuk menjadikan diri anda lebih kuat dan lebih kuat. Bersiaplah untuk permainan yang menarik yang anda tidak boleh berhenti sehingga anda adalah pejuang terbaik dan tuan permainan pedang.

▶ BATTLE
Apabila pertempuran bermula, setiap pemain perlu berjuang melawan raksasa berbahaya. Pertempuran ini sangat sukar sehingga anda harus berusaha sebaik-baiknya untuk menang, dengan menggunakan pelbagai kemahiran dan kecerahan. Jangan lupa untuk mengelakkan serangan fizikal serta serangan ajaib dari raksasa

▶ DESAIN & GRAPHICS
Grafik dalam Shadow of Death diilhamkan oleh cahaya dan kegelapan, yang mencipta kontras yang hebat. Di samping itu, kesan hebat akan membuat anda terkejut. Gunakan sihir yang kuat dan membakar dunia kegelapan.

▶ SYSTEM UPGRADE
Nikmati pelbagai peningkatan dalam permainan rpg terbaik. Dua sistem yang boleh anda tingkatkan untuk menjadi lebih kuat adalah sistem Peralatan dan sistem Keterampilan.
Beberapa raksasa sangat berbahaya dan anda memerlukan senjata yang lebih kuat daripada yang asas.
▶ CIRI
– Terjun ke dalam urutan pertempuran epik, diterangkan dengan terperinci yang menakjubkan oleh sistem animasi yang baru.

APA YANG BARU

Shadow of Death: Dark Knight – Stickman Fighting. Peranan Aksi Terbaik – Bermain permainan yang pernah!
Versi 1.34.0.0
Meningkatkan tahap maksimum ke 79.
Menambah Kemahiran Ultimate aksara
Menambah Penguasaan ke-8. jatuh dari Dungeon, Shop Card
Bug tetap tersangkut ketika bertarung dengan Gunung di Arena Duel.
Bug tetap tersangkut setelah membunuh Boss di Penjara.
Kami sedang berusaha keras untuk memperbaiki permainan ini! Harap semua orang akan memberi maklum balas kepada kami!

– Tanpa had
– Tiada jiwa
– Tiket tanpa had
– Boosters tanpa had
– Exp Unlimited
– Max Level
] – Semua Kemahiran Dikunci

Aplikasi ini tidak mempunyai iklan

Maklumat Tambahan:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Zonmob.ShadowofDeath.FightingGames

Muat Turun Arahan:

http://suprafiles.net/4i70lp2439qf

Cermin:

https://upload4earn.org/1ut6ceq9foa7

http://cloudyfiles.com/zcgyf9111kzh

.
Offline mod Fortnite v5.2.0-4268994 [Mod-All Devices] – Android Games Latest Version
Mod free Fortnite v5.2.0-4268994 [Mod-All Devices] – Android Games Full Pro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *